logo

Kommende kurser

Vær social

Grundkursus i tankefeltterapi TFT og Emotionel frihedsteknik EFT – 2 dage

Kursus
Datoer: 11 november 2017 10:00 - 12 november 2017 17:00

By: Hellerup, Danmark

Kunne du tænke dig et værktøj lige her og nu, der kan lindre eller fjerne enhver form for ubehag på kort tid, og med varige resultater?

Har du allerede prøvet mange andre værktøjer og teknikker ude på markedet, men uden resultat – eller har du oplevet aftagende virkning noget tid efter?

Er du klar til at glemme alt, hvad du tidligere har prøvet af teknikker og behandlingsværktøjer, og viske tavlen helt ren?

Hvis ja – kan du nu lære et meget simpelt og dog yderst effektiv selvhjælpsværktøj, der kan forandre dit liv for evigt!

På disse 2 spændende dage lære du tankefeltterapi/EFT, værende en effektiv behandlingsteknik, der er let at lære og anvende, for helt almindelige mennesker. Behandlingen virker gennem aktivering af visse meridianpunkter, kombineret med samtale.

Kurset forløber som et mix af undervisning, øvelser, både som samlet gruppe og i mindre grupper, samt 2-3 demobehandlinger på udvalgte deltagere.

På grundkurset har vi tidligere behandlet deltagere for: PTSDANGSTFOBILAVT SELVVÆRDAFHÆNGIGHED, SKRIVEBLOKERING, SORG OG TAB, FIBROMYALGI, PSYKISKE OG FYSISKE SMERTER, TRAUMER MM.

Mange mennesker har oplevet mirakler på vores grundkurser, ved at kunne slippe ubehag, der indtil da har fyldt rigtig meget i deres liv. Skulle det ikke ske for dig, har du efter kurset et selvbehandlingsværktøj ved hånden, du kan bruge resten af livet.

MED TFT OG EFT KAN MAN EFFEKTIVT BEHANDLE
Stress
Afhængighed
Traumer
Sorg og kærlighedssorg
Skyldfølelse
Fobier
Vrede/jalousi

Fysiske smerter
Psykiske smerter
Koncentrationsproblemer
Hyperaktivitet

Tandlægeskræk

FORSKELLEN PÅ TANKEFELTTERAPI OG EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK (TFT/EFT)
I tankefeltterapi banker man på akupunkturpunkterne i en bestemt rækkefølge udefra hvilken følelse/problem der er årsagen.

I emotionel friheds teknik banker man alle punkterne i en vilkårlig rækkefølge, samtidig  siger man nogle bestemte sætninger, som beskriver det problem der arbejdes med.

Begge metoder er særdeles effektive og fokuserer på problemet der skal behandles og benytter de samme punkter at banke på.

Heilesen og Mygind er den eneste skole, der benytter begge metoder.

FORUDSÆTNING FOR DELTAGELSE
Inden kurset skal du have læst grundbogen ”Tankefeltterapi og EFT”, og set DVD ”Kom godt i gang med tankefeltterapi og EFT” – bogen sendes til dig med posten og DVD øvelserne modtager du som online version på din email.

PRIS
kr. 3.495.- inkl. grundbog og ubegrænset online videoøvelser.

Der betales et depositum på 500 kr ved tilmelding – restbeløbet senest 1 mdr. før kursusstart. Ved framelding senest 1 md.r før kursusstart returneres depositum.

TILMELDING
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf 70 278 288

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål til kurset eller er i tvivl om noget, kan du kontakte vores uddannelsesvejleder Kosro Esmati, på tlf. 31188158 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KURSUSBEVIS OG RAB-POINT
Efter endt kursus modtager du et kursusbevis på, at du har gennemført to dages grunduddannelsen, som giver dig muligheden for at tage terapeut uddannelsen.
Kurset er desuden RAB godkendt og giver dig 14 RAB-point.

 

Telefon
70278288
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Adresse
Hellerupvej 10, Baghuset 2. sal
Hellerup, Danmark

 

Kort


 

Alle datoer


  • Fra 11 november 2017 10:00 til 12 november 2017 17:00